Inlägget gjort

Så här såg scrambleride-scramblern ut sista turen innan försäljning 2022

Så har dagen kommit då jag måste sälja mitt första scramblerbygge, precis fem år efter att jag köpte den. Det tog drygt ett år att bygga om denna Suzuki GS450 och sedan hösten 2018 har jag kört den och modifierat lite. Den största visuella skillnaden mot förra blogginlägget är att den fick en ny framskärm 2020 som jag är riktigt nöjd med. Klädde också om dynan samma år med ett finare skinn. Baklyktan blev också lackerad efter förra blogginlägget.

Jag har mest kört korta turer med den, 110 mil säger mätaren. Vi har trivs väldigt bra tillsammans men mitt garage är för litet så vi måste skiljas. Nu rullar den vidare mot Skellefteå. Hoppas nya ägaren ska trivas lika bra med den.

Här är lite bilder från sista turen idag.

scrambler Suzuki GS450

scrambler Suzuki GS450 snett bakifrån

scrambler Suzuki GS450 vänster med Niclas

gas i blicken

gasar med scrambler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *