m.button från motogadget tar bort kabelhärvan från styret på din MC

539 kr

Vill du få bort de grova kablarna från styret när du bygger om din MC? Då är m.button från motogadget lösningen. Till den kopplar du ledningarna från alla omkopplare. Sedan gömmer du den inne i styret. Ut ur m.button får du sen en enda tunn ledning som du drar till config-uttaget på din m.unit. m.button gör nämligen om alla styrsignaler till en digital styrsignal som bara behöver en ledare för att ge alla styrsignaler till m.unit.

Den tydliga anvisningen på m.button gör det busenkelt att koppla in signalerna från alla knappar, omkopplare och givare på styret. Ja, till och med signalen från bromshandtaget. Allt kan gömmas inne i styret. Sedan drar du bara den lilla gröna ledningen till config-anslutningen på m.unit. Se inkopplingsinstruktion nedan.

Inte i lager just nu. Kontakta oss gärna »

Beskrivning

Vill du få bort de grova kablarna från styret när du bygger om din MC? Då är m.button från motogadget lösningen. Till den kopplar du ledningarna från alla omkopplare. Sedan gömmer du den inne i styret. Ut ur m.button får du sen en enda tunn ledning som du drar till config-uttaget på din m.unit. m.button gör nämligen om alla styrsignaler till en digital styrsignal som bara behöver en ledare för att ge alla styrsignaler till m.unit.

Den tydliga anvisningen på m.button gör det busenkelt att koppla in signalerna från alla knappar, omkopplare och givare på styret. Ja, till och med signalen från bromshandtaget. Allt kan gömmas inne i styret. Sedan drar du bara den lilla gröna ledningen till config-anslutningen på m.unit.

Anslutning av m.button:

  • gul – blinkers vänster
  • vit – blinkers höger
  • orange – lyse
  • blå – start
  • röd – tuta
  • lila – bromsljusgivare
  • svart – jord
  • grön – digital signal till config på m.unit

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “m.button från motogadget tar bort kabelhärvan från styret på din MC”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *